Anotace: Díky za možná , díky za dotyky něhy tu, díky za světlo předávané s láskou, díky...
Sbírka: Inspirace z liter
každé slovo pečlivě položené, bez zbytečné vzletnosti...
krásné verše..ST
21.09.2009 17:05:00 | hašlerka
Nádherně vyjádřeno ... a pravdivě, dušinko krásná a vzácná ... děkuji, že jsi ...
20.06.2009 11:18:00 | toužím.jít.dál