A ty už nejsi moje matka
Anotace: té osobě už nikdy neřeknu "mami" ...
matka je člověk, kterého každý má
matka by měla být můj kamarád
___ale ty už nejsi moje matka
matky neřvou "táhni kurvo" před mladším bráchou
matky své dcery vždy chápou
___a ty už nejsi moje matka
matka neříká "je mi z tebe na blití"
matka se snaží aspoň pochopit
___a ty už nejsi moje matka
matka neposlouchá cizí pomluvy
matka dokáže přijmout omluvy
___a ty už nejsi moje matka
a tohle prostě nejsem já
nejsem, jakou sis mě vysnila
___a ty, ty už nejsi moje MATKA
Přečteno 360x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, PPetrushka, zlomený a nanicovatý -__-, Lioness, zrrrr, Psavec, WAYWARD, Petbab, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)