jak mašinfíra k štěstí přišel
Anotace: těm z upřímnejma
Nestačí mít pěkný kšandy
jméno Standy,modrý voči
musíš mít i pod obočím
jak se v tomhle světě točit
na peróně-štěstí klika
na vlak jménem politika
chvíli jedeš
pak vystoupíš
neprohloupíš
S tebou jede prima banda
za vodou je říkal Standa
co byl kdysi demokrat
teď má majlant
von snad krat?
Když se zasním tak mně píchni
řeknou zhasni a kradou všichni!
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Zpátky, René Vulkán, BARBYE
Komentáře (2)
Komentujících (2)