Babička tyranka
Potkala jsem holčičku,
co vyprávěla mi příběh,
jak měla krutou babičku,
co bičem jí hladila po zádech.
Musela jsem si ověřit pravdu
a našla jsem dědečka u kůlu,
sdílela jsem s ním bolest,
byla to krutá neřest.
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, BARBYE
Komentáře (0)