Výprodej duše
Anotace: ... když člověk ztrácí iluze... a naději
Přistupte blíž! Zde prodávám svou duši,
můj krámek se sny, ten obchod už se ruší.
Zde vybledlá představa o velké slávě
za směšnou cenu je k dostání právě!
Taky pár obrazů z budoucích cest
či sbírka úsměvů a sladkých gest.
Přistupte blíž! Mám tu i plané sliby.
Dám vám je zdarma, jestli se vám líbí.
Pohleďte na šaty - ty nikdy nenošené
a skříňku na klíč, co dopředu mě žene.
Lahvička s parfémem a zaprášený vkus
a štěstí v konzervě, hle poslední mám kus!
Kdo z vás se zastaví, zeptá se "Co se děje?"
dřív než ho pohltí šílenství výprodeje?
Přečteno 480x
Tipy 11
Poslední tipující: Šepot ve větru, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, Žena z Marsu, BARBYE, danav, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)