Zas ti....
Anotace: ..máš svět v touláni
Zas tě slova volají
zas tě lásky svádějí
málá chvíle co tiše mlčí
jako nevinné psí oči
kdo tě zahřeje
z dlouhé koleje
co budou tě hnát
když dívka v tričku,tam bude stát
nepochopí,že jsi snílek
nebe plné vzpomínek
hříšná těla neznají
víš že máš svět v toulání
Přečteno 220x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Tanzania, labuť, Bíša, Psavec, PPetrushka, bejbyyyy, WAYWARD, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)