Pro Tinku
Kdy už se poučíš
ty pitomá holko
do stejné řeky dvakrát nevstoupíš
i když je ti horko
Iluze už jsi ztratila
doufat přece přestala
tak co teď zase děláš?
Život si na kousky trháš!
Tvé místo není tady - dole
ale pěkně vedle krále
taky tě zahrne něžnostmi
ale bez té trapné lživosti
v srdci si uhas sirény
- toť je hodno královny
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Lissa, padlý anděl, Květka Š., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)