tvé básně - čtou se tak krásně, máš skvělé nápady a umíš, to už jsem psala asi nejednou. Nestíhám - ale už se těším na ty další... ST.
23.06.2009 10:21:00 | Kapka
Cas, dokaze dlouze tesit i svirat. Jesteze je relativni, tim nam trochu dava sanci nad sebou vyzrat.
22.06.2009 14:57:00 | Dota Slunská