přesvědčivě...
pohybuji se v tranzu
naplněn plutoniem
bezstarostnou jízdou
ulicí kolem domů svých lásek
předem určených k demolici
milenec destrukcí
v hypnotickém stavu
cesťák v antistatických botách
s ukousnutou hlavou
a bušícím srdcem přítomnosti
kdy každá budova je tikající
atomovou bombou
a já budoucí
řetězovou reakcí…
přesto
mi to stojí za to
protože budu žít dál
obsažen
ve všem...
Přečteno 314x
Tipy 36
Poslední tipující: hašlerka, floreciente, Churry, zvířenka, Juraj Hrom, s.e.n, Triffid Kolbe, sophia92, bejbyyyy, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)