Sbírky
Mám sbírku špendlíků s duhovou hlavičkou,
bodám si je pod nehty s úsměvem psychopata.
Nová éra apatie je už započata,
snad už nebudu tragikomickou postavičkou.
Mám sbírku střepů, barevné sklíčka,
kreslím jimi cestu k srdci na kůži.
Třísním krví bílou růži,
stékají slzy skrz unavená víčka.
Mám sbírku básní s příchutí trpkého vína,
napsaných vlastní krví - jak troufalé!
S pocitem blázna kreslím pocity zoufalé,
jsem nicota, ubohá špína.
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: zrrrr, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)