Nad sklenkou rumu..
Nad sklenkou rumu hraji si s představami,
jak malé děcko sním o štěstí.
Naivní a hloupoučká s jizvou na zápěstí,
vyrábím z etikety rumu zvířecí origami.
Nad sklenkou rumu za zvuku písní Nohavici,
kreslím do prostoru srdce vzdušné.
Červenám se, jsem přec děvče slušné,
a přesto jsem na palici.
Nad sklenkou rumu utápím se v minulosti,
vzpomínky nacpu si do chřtánu jak zákeřná bestie.
Snad se má sklenka do neznáma rozlije,
snad zardousí mě bláhová letargie.
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: zrrrr, J's .., WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)