Víš, připomínáš mi anděla.
Anotace: Vzpomínám na tebe s láskou a úctou příteli můj.
Tvé oči jsou tak křišťálově čisté,
a tak nevině hluboké,
že mě velice snadno vtáhnou do řeky emocí,
jenž se do modra odráží.
Tvůj polibek je neskutečně jemný,
a přesto dráždivý.
Vyvolává ve mě tak silné vybrace,
že si přeji více.
Ve tvém objetí se cítím volná,
i když láskou svázaná.
Cítím se u tebe v bezpečí,
přes všechna nebezpečí.
Ve tvojí přítomnosti se vznáším,
připadám si důležitá a krásná.
Na tuto dobu ráda vzpomínám,
byla nádherná a vzácná.
Ale ty jsi z mého života odešel,
rychle a nenávratně.
A teď jako anděl jsi přišel,
naposledy rozloučit se.
Vzpomínám na tebe s láskou a úctou příteli můj.
Přečteno 315x
Tipy 14
Poslední tipující: Isquieasuus, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, subrtka, Bíša, Květka Š., J's .., WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)