Ó hory
Anotace: může být i na výše uvedenou melodii
Sbírka:
TXTY
Mattoni, Mattoni,
už slyším bít zvony.
Korunní s příchutí,
proč je mi na - písknutí.
V Hanácké kyselce,
jídlo jde ven lehce.
Dobrá voda, Svěží Toma,
měl jsem zůstat večer doma.
Komentáře (0)