Modlitba za Dastyho
Odešel náš dobrý přítel,
snad ty sám Pane si ho k sobě zavolal,
všichni mu tedy sbohem dáme,
náš život běží smutně dál.
Už nikdy neuslyšíme za soumraku a za svítání
jeho obojku a známek zacinkání.
Maličká prosba si snad najde do nebe cestu,
ať má Dasty v nebi masa dost a k tomu krásnou psí nevěstu.
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)