Ad Soumrak
Kořistí lovce, chycený v síti,
zmatením času, destrukcí síly.
Střepina v hloubce, skořápky žití,
myšlenka hlasu, naříká, kvílí.
Lovenou zvěří, uprostřed lesa,
z kostí a peří, z vlastního masa.
Ohnivé tance, přízraky smrti,
pro kousek žvance, hladinu drtí.
Poznání bolí, kořeny trýzní,
do rány soli, přidává žízni.
Na dosah ruky, úkryty - hrady,
myšlenek mraky, sem nebo tady ?
Přichází jitro,
s úsměvem zuby cení.
Blíží se ráno,
blouznivé rozechvění.
Začíná svítat,
překážek pohlazení.
Tornádo nálad - poznání.
Komentáře (0)