* A U T O E R O T I C K Á *
* Já míti tak pistol na lásku *
* picnul bych‘ Tě můj obrázku *
* ale že mám jen špuntouku *
* co na pouti dostal jsem za stouku *
* zbývá mi špuntoukou jen *
* po nocích picnout svůj sen *
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., takova, nejsembásník, CorrimsonTom, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (4)