Anotace: Ani nevím co to je... asi volný verš, kdo se v tom má vyznat. Nebo prostě jen slova.
Co se týče poezie jsem absolutní laik, ale nepatří tam "duše zbabělá"?
26.06.2009 22:27:00 | Zbyněk.2
Jo, jo forma je mírně řečeno podivná, jsem si toho vědoma, ale jinak mi to prostě něšlo - a troufám si říct, že tady jde hlavně o obsah.
Díky :)
24.06.2009 15:00:00 | Auril
kazdy uz tu svou slysel kricet.. ja ji slysim pravidelne:( krasne napsano
21.06.2009 14:38:00 | MishaX