*My own*
Držíš mě v dlani
bosou nohou.
Mimoběžíme, tou
sladkou dekadencí
absolutní svobody.
Moje sebestřednost,
tvá osoba.
Nikdy dohromady si
neprotiřečí.
Zapomněla jsem.
Na sliby,ten ranní povzdech
že musím jít.
*Je bolestný*
Však ještě máme hodinu,
a pak skončí vše,
co bylo krásné.
*Pro tento den*
Přečteno 296x
Tipy 15
Poslední tipující: tooc, Bíša, Isquieasuus, sophia92, Kubino 2, labuť, Zamilovaná do nezamilované doby, J's .., carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)