Na vážkách
Anotace: ..jak to všechno je...bylo
letíme na vážkách
s blanitými křídly
a moje chmury
jakoby zřídly
a zůstaly na lukách
ve složených očích
sledujeme miliony světů
co v rychlosti letu
vpily se něžně do sebe
tak vznikl i náš svět
tak pustil si mě k sobě
a já tebe
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, Le ver luisant, WAYWARD, MishaX
Komentáře (1)
Komentujících (1)