Občas Tě vidím

Občas Tě vidím

Anotace: v sobě.

Ranní veselí
polední smutek
i večerní chtíče

Jsou jak kalná voda
zamrzlá
a rozřezané dětské obličeje
od bruslařů
se nevytrácí

Myslím,že tu pořád jsou.

Zdává se mi
o kusu štěstí pro každého
a když pak vstanu
se slepenýma očima
už si to nepamatuju.

Občas Tě vidím
na černobílých
pohyblivých obrázcích
s mámou a sladkostmi

A pak tvůj hlas slyším
v každé temné uličce
plné odpadků
zvláštních barev
a cizích zápachů


Říkám si
jaké sny
jaké bohatvství třeba máš

Veselí
smutek
nebo chtíče

Možná se moc ptám
možná už jenom vzpomínáš
Autor Human Shadow, 21.06.2009
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí