utrpenie
Anotace: stále nezmierená zo svojím osudom..
krv presýpa sa v žilách
reklama na emócie v prášku
v dychu zadržané vydýchnutia
z okna vykríknuté tajomstvá
vo vankúši zabudnuté sny
pred zrkadlom ja
v ňom Ty
všetko čo potrebujeme je...
len my akoby sme neboli
v krajine ktorú sme namaľovali na sklo
chladným dychom
Přečteno 270x
Tipy 17
Poslední tipující: E-MM-A, Psavec, malý lachtánek, Kubino 2, labuť, enigman, Bíša, Juraj Hrom, WAYWARD, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)