(Ne pořád)
Já i ty i on
máme božskou moc
řídit své otroctví
máme hříšný um
prchat z našich vězení
Já i ty i on
máme vzácný dar
vraždit láskou nevinnou
máme velkou chuť
schovávat se v nás samých
Ale ani já,ani ty,ani on
neumíme dlouho zůstat zvířetem
tím tichým a zákeřným
neumíme mýt si ruce ve vlastní krvi
a dojímat se nad svou silou
( )
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Helena Buchtová, ziriant, Gudula
Komentáře (2)
Komentujících (2)