Medúzy
Nedělní ráno dodává chuť
Kovové kvílení schodů
Strobilace medúz je dnes na prodej
Chiqui chiqui bom
V budoucí aleji dubů
Fredy Mercury prohání se na kole
Čeká na zastávku
Chiqui chiqui bom
Potká džínovou rodinku
Vyráží společně
V neděli jen na chvilku
Za medúzami do Brna
Není k tomu důvod vážný
V Brně by chtěl žít každý
Kromě medúz teda
S tím se už nic dělat nedá
I když trochu namyšlený
Stejně zábavný je svět
Kvílení schodů odráží
Májový medúzí květ
Tak končí nedělní komédie
Zlo ustává a dobro žije
Fredy dárek nám dal
Odpověděl, proč?
Medúzy plavou dál
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)