Tohle je dost dobrý kousek, nechal bych si ho směle vyrýt i na náhrobní desku :-) Je to takové..povzbuzující pro ostatní lidi!
22.06.2009 15:13:00 | Chancer
Snad i ty linky zmizí,ale štěstí bude stále sídlit v srdci. A lidé ho nebudou hledat,ale rozdávat.
Možná jsem odbočila.
Báseň je hezká,výmluvná.
22.06.2009 08:59:00 | s.e.n