Dospělá
Anotace: napsáno po dlouhé odmlce...:)
Jsem dospělá?
Podle data na občance jistojistě…
Tak proč stále si hraji s panenkami,
stále žiji vzpomínkami
-drží se mě jako klíště.
Vzpomínám- a to se nedělá.
I když na hlavě mám copánky,
a večer brečím do peřin.
Volám do blízka,šeptám do dálky.
Že vzpomínám
-a mám odřená do krve nejen kolena…
Přečteno 256x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, Zorenka Ježková, Pythonissa__, Gudula, Mbonita, Bíša, enigman, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)