Co bylo,bylo...
Anotace: Lehce se žilo...
Našla jsem blok mých starých básniček
Vzpomínat jsem začala
Byl plný o lásku prosbiček
Chvíle znovu psát nastala.
Když četla jsem dneska
Co psala jsem před lety
Jsou to slova hezká
Ale jednoduché věty-dva odlišné světy...
Byla jsem důvěřivá moc
Když čtu ty sentimentální rýmy
Volala jsem o pomoc
Mezi řádky svými
Trápila svou mladou hlavu
Steskem po svých ideálech
Srdci občas dala dlahu
Možná mají trpký nádech
Vracím se do minulosti
Tak snadno měla jsem lidi ráda
Brečela k vůli každé pitomosti
Nechtěla jsem strádat
Vzpomínám si na ty s láskou hrátky
Co měla jsem za blbce :)
Aspoň mám historky pro kamarádky
Dnes tomu smát se mi chce
Pryč jsou doby sladkých veršíků
Snů holčičích, pryč jsou ty chvíle
Pěkných svetříků
Sundala jsem růžové brýle
Pryč jsou doby dětských radostí
Ještě nám zůstalo mládí
Přibylo trochu starostí
Ale buďme za ně rádi
Lehce se v mámině náruči
Lehce se žilo
Času nelze poručit
Co bylo - bylo...
Přečteno 246x
Tipy 9
Poslední tipující: kroužek, Psavec, hezule, labuť, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)