za sklem
Anotace: i když se vznášíš, tak záleží na tom kde...
za sklem svým se na svět dívám
pravidelné všechno, světlo i tma
na vzduch se smrtí chuť mívám
svoboda hořká s příchutí zla.
kytky stejný pořád míjím
kapky vzduchu stoupají
nejsem předmět, vždyť já cítím
dvě stě litrů svobody.
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, dead-head, Mbonita, Gudula
Komentáře (2)
Komentujících (2)