Přání
Anotace: Prostě jen přání k narozeninám.....
Větvičku jabloně,já v rukou třímám.
Do Tvých očí-s láskou se dívám.
Stojíš tu předemnou,dnes je Tvůj velký den.
Nenesu dary,mám pro Tebe přání jen.
Přeji Ti slunce-ať životem Tě provází,
přeji Ti štěstí-ať vše Ti vychází.
Přeji i lásku-té obroský koš celý,
přeji Ti pohodu-ať každý den máš skvělý.
Nepřeji bohatství,o tom to není-
přeji Ti něhu,smích
ať krása není jen snění.....
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Sllunce, labuť, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)