Všechno nejlepší
Anotace: Přání mému tatínkovi,k významnému životnímu jubileu.....
Povím vám teď jeden příběh,
který právě začíná.
Je o švarném dědečkovi,
který dnes narozeniny má.
Kulaťoučká padesátka,
kdo by to byl do něj řek?
Vypadá však stále mladě,
na svůj tak významný věk.
Dovol,ať i my,Ti táto-
přejem v tento velký den.
Blechy štěstí,ať Tvé sako
obývají každý den.
Nepřejem jen zdraví,štěstí,
to se přeje pokaždé.
Přejem také slzy smíchu,
ať jsi v dobré náladě.
Ať máš stále úspěch v ruce,
dobrou mušku,velké srdce.
Ať Tvé oči světem září,
ať se Ti vše stále daří.
Až Tě bude píchat,svírat
tam,u Tvého srdíčka-
vzpomeň si na krásný úsměv,
Tvého vnoučka Tomíčka.
Vím,že život chystá rány,
časem ale přebolí.
Ať je vždy Tvá bolest malá,
ať se trápíš čímkoli.
Přečteno 541x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, labuť, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)