Naděje...
Anotace: ... s beznadějí.
Tys mi ji dal
a já Ti to věřila.
Však Tys jenom lhal,
prý pravda to nebyla.
Proč stále jen klam
a smutek zažívám?!
Ty oddáš se hrám,
já šťastná nebývám!
Myslíš, že mé city
tváří se bezedně?!
Pochop to i TY!
Umírá – tak jako posledně!
Přečteno 424x
Tipy 37
Poslední tipující: Maura, Bíša, hašlerka, Vlk v rouše, P.P.S., fuu, Lioness, divoska_jaja, BArBArKO, Zdeněk Farkaš, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)