Přiznám se, že jsem měla podobnou myšlenku na "receptní" báseň, ale nějak jsem to nedotáhla do konce. Teď už ani nedotáhnu, nebylo by to originální, neboť jsi byl rychlejší.
22.06.2009 18:37:00 | Jana M.
Já Tě můžu tak maximálně přežahnout...v peci na hrníčky,chceš?:-)
Oždibávám...olizuji prstík,....mňám! Jůůů...,třešnička..:-)
22.06.2009 15:15:00 | zvířenka