Kdo jsem?
Anotace: Kdo já vlastně jsem, se někdy ptám, jsem přelud, vzpomínka nebo se sama sobě zdám?
Jsem člověk,
který nosí černý plášt
a možná také někdy zášt.
Šaty mám samou krajku a někdy květ,
to aby byl veselejší tenhle svět.
Na botech mi cinkají rolničky,
protože nejvíc rozesmějí dětičky.
Vlasy si zdobím pestrými stužkami
a v noci svítícími muškami.
V lese vám sbírám bylinky a koření,
na smutek, bolest hlavy a soužení.
Kdo radu chce, at mě klidně zastaví,
povím mu co a jak a připiju na zdraví.
Ptáte se lidé,
odkud se vzal tenhle tvor?
Jsem z lesa, z vody
a nejvíc asi ze skalnatých hor.
Přečteno 357x
Tipy 25
Poslední tipující: carodejka, Churry, snupicek, Vlk v rouše, bejbyyyy, Psavec, Tacca, enigman, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)