Anotace: ..takových "až" by bylo vážně mnoho..ale nač křečovat, když toužím dát si pohov..:o))
Sbírka: ..mimoděk..
Moc krásná a pravdivá slova jsem v Tvé básni našla... Každý někdy stojí a přešlapuje na rozcestí, ale zvolená cesta je vždycky jen na nás. I když ta rozhodnutí jsou někdy hodně těžká... Tam, kde zvítězí srdce nad mamonem, je krásné teplo...
22.06.2009 15:42:00 | labuť
Kritická báseň s touhou rozlišit, co je pravé štěstí a láska. Necítím se být podobným rozhodčím... Já jsem asi pořád na nějaké křižovatce stínů a paprsků...
Ale někdy se umím pořádně zlobit... A smát se...
Zdravím Tě, vás... až po ten nejmladší poklad :-)
22.06.2009 15:38:00 | Levandule