borověnka
Anotace: morava - slovácko
Borověnka borová
pověděla moja milá
jaká som ja sirota.
sirota som já sirota
nemám otca matere,
ale mám já podkověnky,
to ze saméj ocele.
sedá laštověnka
na suché haluzke
ona ozobává
lístek na záhruške
jako tá zahruška
na marině kvitne
tak si aj šuhajko
na boj neprivikne.
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
Komentáře (0)