Jak si udržet přátelství s chlapcem?
Slunce zapadá za hory,
já chci, aby ještě hřálo,
cítím chlad i teplo,
má snad to své důvody?
Důvodů může být mnoho,
může to být pouze počasím
nebo tím, že znám chlapce jednoho,
kde nevím, jak udržet si přátelství?
Zbytečně nad tím přemýšlím?
Dozvím se odpověď někdy?
Není to pouze šílenství,
co bude mě pronásledovat navždy?
Komentáře (0)