Rusalka...

Rusalka...

Anotace: jen vzpomínkou se stala...

Mrazem dnů ledové tlapky
dobře to vím
nich ostré drápky
rusalko na blatech zrozená.

Kde je tvůj cíl
když kráčíš prachem cest
do v srdce jsem tě vpil
rozum měl ústa zacpaná.

Pramálo záleží na mojí nicotě
dlaně snů prázdné jsou
rez leží na plotě
kočičí ráj hledáš tu na zemi.

Mlhy dech halí se tmou
krůpěje pohladí rty
nikdy se nestaneš mou
svůj smysl života hledám.

Ohřej své studené tlapky
pro teplo lidského bytí
obruš své drápky
rusalko na blatech zrozená.
Autor Buližník, 22.06.2009
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: Harr, NikitaNikaT., Kubino 2, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*

23.06.2009 02:06:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí