popraskaní...
na tenkém ledě
propadla ses
do ledové vody...
já zachytil tě
usmála ses
ověnčená svody...
zahřál jsem tě
tělo
tělem...
umíš řídit?
já taky ne...
ono
je to vlastně jedno...
máme spoustu prostoru...
zabrnkej prosím...
slyším tě
na rozhraní
príma
teď jsme rozehraní....
drž se...
jedééééémmmm....
Přečteno 323x
Tipy 48
Poslední tipující: Holis, maliska, jita.1965, Juraj Hrom, bejbyyyy, šuměnka, floreciente, Tanzania, Churry, labuť, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)