Cestou modrou dál se dát
Anotace: Modrou cestou dát ses měl, proč? To nakonci by ses dozvěděl.
Sbírka:
Fialový déšt duhy
Touha marná těžko vrací,
splněné sny rychle se ztrácí.
Smrti každým krokem blíž,
smrt si rychle hledá skrýš.
Modrou cestou dát ses měl,
pro samou krásu jsi ji neviděl.
Tu temnou touhu kolem stromu,
vědět koho volat, pána či slouhu?
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)