Měsíční anděl
Anotace: .......................
Andělská tvář
mezi mraky prosvítá
jsi můj snář
tarotová karta
vidím tě
v dálce
vedle mě sedíš
dotýkáš se mého srdce
rudým brkem
do mého deníku píšeš
o lásce magické
…………………….
svíčka plápolá
v potemnělé místnosti
měsíční anděl
naději nám dává……….
v moři města
krásnou perlu
poznal jsem
dívku z hvězd….
Přečteno 465x
Tipy 34
Poslední tipující: lonelymaiden, Alien.v.v.s., Alasea, Anne Leyyd, shakespeares, labuť, Bíša, enigman, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)