Anotace: hrozne se toho meni a vsechno je slozitejsi.. nestastnejsi a pustejsi... je to smutný, jak seta praznota najednou nema cim zaplacnout...
Jsou takové chvíle,jakoby najednou všechno někdo shodil do propasti a nahradil něčím o co vůbec nestojíme. Všechno se změní,nic není jako dřív.
Nic nás nebaví.
Ale život jde dál a i tohle nakonec přetrpí a zase bude dobře. Chce to vydržet!
22.06.2009 22:29:00 | s.e.n