Nač je strach?
stejně každý přemění se v prach
a bude jen další snítko v tomdle světě
kdo to má uklízet?...ptám se tě
...každý jeden z nás?
dokud strach nedožene nad propast
a nechá spadnout vše a zbyde slast
a všichni se všude budou ukájet
jako zvířata, jako rasa bez ráje