Novecento
Anotace: ... http://www.divadloviola.cz/novecento.htm ... balada pro oči i ouška ... excelentní David Prachař a Emil Viklický
když struny hořely
cigarety dohasínaly
------------------
v očích budoucnost
------------------
odlesk přítomnosti
stín minulosti
dešťové kapky
smývaly pot
z osmaosmdesáti
černo-bílých kláves
jak černý pták
snesl k hladině
svůj život na pevnině
nikdy nepoznal
chuť hlíny
v krabici od citrónu
v zemi nikoho
zvané Virginien
zrodila se legenda
Danny Boodmene T. D. Lemone Novecento
*
a pak už jen krabice dynamitu
s příběhem který má smysl vyprávět
Přečteno 299x
Tipy 20
Poslední tipující: floreciente, Noc17, al-pacino, carodejka, labuť, kavec, Mbonita, Jana M., enigman, Lucie Teru, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)