MÍCHANÉ NÁPOJE
Anotace: ...krom vodky se mě to netýká.
***
Piju vodku s citem
… jedna ku jedné
… třeba i v poledne
zapíjím pozlátkem
oči mi zlatě žhnou
… dlouhé nohy
… žádné pihy
hledám milou svou
kde se mi touláš
… ukaž se mi lásko
… nebo běž si krásko
tady mne přece máš
takových je přehršel
… já jsem však jediný
… pro tebe stvořený
lepší by ti nepřišel
piju vodku s citem
… dvě ku jedné
… ženské neprodejné
vodku zapíjím splínem
… hodně ředím vínem
***
Přečteno 346x
Tipy 46
Poslední tipující: PIPSQUEAK, harmony, jita.1965, Kapka, Matty09, Zpátky, NikitaNikaT., bejbyyyy, kroužek, kuskus pruhovaná, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)