Anotace: Byla jsem divákem rekonstrukce bitvy u Waterloo...A kromě velkoleposti a vznešenosti to ve mě celé zanechalo i pocit prokvetlý staletími...Bolest.
vzešla jsi z rodu básnických králů
s barvami slov podmořských korálů :)
říkal jsem vždy že lepší básnířky zde není
jen ve slovech tvých najdu okouzlení......
.......co bych pak viděl asi ve Tvých očích?.... :)
09.11.2009 01:05:00 | Chašmodský
Obyčejně nemám ráda, když se některé slovo často opakuje, ale tady mi to nějak nevadí.
12.08.2009 13:57:00 | Jana M.
Hmmm.. Ta ve mně zůstane nadlouho.. Krutě pravdivé dílko, povedlo se ti!
24.06.2009 15:31:00 | Barpob
Krásná báseň. Je moc dobrá a skvělá k zamyšlení. Poslední část je moc nádherná! ST! ST! ST! :)
24.06.2009 12:55:00 | Anne Leyyd