odchází.....
Anotace: Odchází...někdo,nebo něco....
Odchází láska,a zbloudilý sebeklam
jsem ránem,které více nepotkám
když sebe někde zas dlouze znám
a vrátka do snu,snu já zamykám
přijde a bude se tě ptát
bude tě tak znát
vchází láska,s ní zůstávám
čím se stanem,já věčně bloudívám
já vůbec nevzpomínám,
když bude láska ve větru vlát
sama,sebou,věčná napořád
Přečteno 298x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Tanzania, malý lachtánek, Hazentla, Jarka, kikis, floreciente, Psavec, carodejka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)