érodynamický...
moje tělo
je hrou svalů
vypracovaný evolucí
od úsvitu věků
v potravním řetězci
na stupních vítězů....
zubatý torpédo
se silou stisku
jsem jako
motorová pila
neustále v pohybu
jinak umřu...
s inteligencí
že by i tajné služby zbledly
závistí...
osmi smysly
vypilovaný
k dokonalosti...
i když
jsem se do tebe
ještě nezakousl
chutnáš mi....
co hledám
najdu
mě se neschováš
člověče
slyším totiž impulzy
tvého srdce....
možná bych měl
mít záložní plán
ale nemám...
jsem totiž lovec
predátor
sharkman....
Přečteno 263x
Tipy 35
Poslední tipující: hašlerka, Holis, jita.1965, Le ver luisant, Juraj Hrom, bejbyyyy, jedam, spare, sophia92, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)