Anotace: Myslím, že tohle vymyslel již kde kdo...v podstatě teorie ,,cyklického vysvětlení'', jenže v téhle se někde stala chyba...
"nenávidím a miluji" je slavný výrok antického básníka Catulla.
24.06.2009 16:08:00 | Hyperbola
....a miluji tě, protože tě nenávidím...
23.06.2009 17:29:00 | Harr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?