Odmlka básníka
Anotace: Autor:mé pomatení-básnická odmlka
3.6.2006 21:14
Autor:mé pomatení-básnická odmlka
Odmlka básníka
Co více si přát
co pořád psát
leč to na jazyku mám
však ven to nejde dát
a pak není to znát
však věřme
něco vznikne
i prokletý básník
temný anděl
unaven jest
však psát bych chtěl
s básní na jazyku
s tuškou v ruce
padnout k zemi
a odejít do prokletých
básnických poezií
na věky věků
však jest přátelé
promiňte mi tu odmlku
chci psát
však něco mi vtom brání
pošetilost básníka
a jeho skomírání
nápadů plno
však vše pak mažu
tuška má odmítá psát
promiňte mi přátelé
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: Tacca, Bíša, Mbonita, WAYWARD, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)