Nový domov
Anotace: z města na vesnici....
Co jsem se přestěhoval,
poměrně krátká doba uplynula.
V mém novém bydlišti,
to je jako na sídlišti.
Každý zná každého,
a taky chyby a ctnosti jeho.
Co vědí dva dnes,
ví zítra celá ves.
V noci je tu klid,
jen občas měsíce svit.
Vesnicí běhá lesní zvěř,
tak to mi celý věř.
Že na vesnici, kousek od Prahy,
je to fajn a žádné zábrany.
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Roser, Iwushak..., Sweet KiWi
Komentáře (1)
Komentujících (1)