Už, ale kuš
Anotace: další báseň hiodna zapomění:-)
už jste to četli?
už jste to viděli?
už jste si spletli
pondělí s nedělí?
už jste to psali?
už jste to točili?
už si vás vzali
v svatební košili?
už je to tady?
už je to trochu dál?
už vadnou vnady
ne moc má zdravý král.
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Žena z Marsu, Mademoiselle Drea
Komentáře (1)
Komentujících (1)